Hej knekt

Tågresan hem från København gick ovanligt snabbt idag. Trots att vi "bara" hade en kortlek att roa oss med och att lillebror var vaken nästan hela vägen hem. Han spiller verkligen ingen onödig tid på att sova. Nej han har spenderat dagen med att småprutta i sin blöja hela tiden. Min laddning med blöjor tog slut ungefär i Roskilde men som tur var så låg det ett par av lillprinsens blöjor i skötväskan också. Och nöden har ju ingen lag så dem fick han vackert använda. Lite stora men helt klart bättre än ingenting ;-)

Den sista biten spelade prinsessorna det gamla goa kortspelet "Hej knekt". Ingen av oss kom helt ihåg reglerna men vi utformade egna regler utifrån vad vi kunde komma ihåg. Vi skrattade alla tre som vårstinna tonåringar. Ja, vi skrattade så magmusklerna krampade när sessorna skulle forsöka sig på att vissla samtidigt som de skrattade. Det blev ju mest ett väsande mellan skrattsalvorna. Och hej knekt blev mest till ett "goddag dam" eller någon märkligt blandning däremellan. Vi skrattade och skrattade så vi nästan kissade i byxorna. :-))

Hemma i Esbjerg igen släppte vi av lillsessan vid FDF och vi andra åkte hem till lillprinsen och T och åt middag. Kärt återseende bland barnen var det :-)

Tyvärr så har lillebror haft ännu en kväll med lite skrik och skål. Det är tredje kvällen i rad nu. Han verkar ha ont någonstans. Vet bara inte var. Av hans gnagande att döma så skulle det kunna vara tänder på gång. Dreglandet tyder också på det - men han är ju fortfarande bara fyra månader och alldeles för liten för att få tänder. Det verkar inte vara magen i alla fall, men besvärad av något är han... Lille gubben då... 
Alla sover... Madpakkerna är klara... Frukostbordet dukat... Lillsessans cykel skulle pumpas men jag sätter en post-it lapp på bordet och släpar mig ut och gör det imorgon istället. Jag måste också gå i säng. Det tar på krafterna att resa hela dagen.

God natt allihopa!

Kommentera inlägget här :