Mera grill men risig gubbe

Lördagkvällen bjöd på rådjurslår, självklart helgrillat på Webern. Tillbehör som vanligt en kall sås på grekisk youghurt och en smaskig sommarsallad. Mums!!!

T har gjore något tokigt med ryggen på dagen. Han klev galet och ryckte till och det resulterade i ett rejält ryggskott. Ironiskt va?! ;-)
Nej, det är inte skojigt alls. Han är helt handikappad och kan inte någonting... Inte bära barn, inte städa, inte packa bilen. Så avslutningen på denna annrrs sköna påskhelg på Fanø blev allt annat än mysig. Jo, han har självklart gjort vad han kunnat men jag känner ändå att jag gjort det mesta och jag ar faktiskt ganska slut i kroppen... Slut i ryggen men inte på långa vägar så smärtsamt som T har det.

Vi blev klara med både packning, städning och passning av våra sjuka pojkar - för jo de är fortfarande sjuka med kliande vattkoppor hos lillprinsen och förkylning hos lillebror. Vi låste sommarhuset och tackade för oss. Det får gärna bli flera gånger vi besöker det huset, om vi får önska ;-)
Ner till färjan och färd hemåt. Hem och möta upp prinsessorna som var på väg tillsammans med min mamma & pappa. Jippi!!!

Kommentera inlägget här :