Tredje advent

När jag försöker komma ihåg vad vi har gjort den här veckan så känns det som huvudet är helt blankt. Jag var tvungen att titta i min kalender för att se om vi har gjort något speciellt. Och det har vi inte. 
Det har varit det som det brukar med gymnastik, handboll, sång, taekwondo Och dans för ungarna. Och när vi kom fram till fredagen var vi rörande överens om att veckan gått oerhört snabbt. 

Det väntades storm med vindstötar upp till orkanstyrka i fredags men det blev bara ett enda stort antiklimax. Ett par regnstänk Och en enkel åskknall kom det - men det var också allt. Nåja, vi fick trampolinen nerplockad i alla fall. 

Vi gjorde pepparkakshus i fredags också. Killarna var som kossor på grönbete Och totalt utom all kontroll. Men resultatet blev bra i alla fall ;-)


I lördags var vi i fjelstrup Och firade lilla kusinens 2-års dag. Stort grattis till lillsnoppan!

Idag har vi haft lite av ett öppet hus med glögg, julpyntsverkstad Och äppelskivor. Redan vid 10-tiden kom några av grannarna och kreerede juldekorationer. Och inte förrän vid 16-rycket gick de sista hem. 
Massor av julmys Och familjemys. 

En liten paus från skapandet. 


Det gäller att hålla tungan rätt i mun ;-)Nu doftar det jul...

Pratade med en speciell vän uppe i Sverige här ikväll. Tänk att med vissa är det bara så okomplicerat. Tack för pratstunden, fru Blomst!Kommentera inlägget här :