Många timmar i bilen...

Vi hade inte bråttom iväg i morse. Tvärtom så tog vi det lugnt Och packade klart - otroligt vilken massa plats det blev över i bilen trots att vi hoppade över takboxen OCH tog 3 pulkor med. T gjorde några små ärenden på stan Och fixade kattvakt. He he, kanske i sista minuten men vi hade en färdig plan B om inte grannarna kunde passa henne ;-)

Älskar dessa parkeringsskyltar som ger kvinnor möjlighet att parkera nära ingången, ja faktiskt ofta vid sidan av handikapp-platsen. Skönt att slippa bli terroriserad av någon på väg in i butiken. ;-)

Nästan 6 timmar tog det att köra ner och resan har gått väldigt bra. Bara ett enda stopp på vägen när bilen ville ha diesel men annars körde vi nonstop. 
Hotellet ligger i en liten by som heter Olsberg, nere i Sauerland. 

Vi kom ner lagom till kvällsmat. Vi åt schnitzel-buffe i hotellets Restaurang. Sedan tog vi en promenad genom byn så killarna kunde få bränna av lite krut. 

Nu sover alla killar. Jag trodde att jag skulle ligga och se lite på tv, men nu är vi ju i Tyskland Och ALLA program är dubbade. Och tyska det är ett språk som jag absolut inte förstår ett endaste dugg av. 

Men då får väl jag sova också då. Hoppas vi kan vara ute i snön hela dagen imorgon...

Kommentera inlägget här :