Gott nytt år!!!

Till alla läsare önskar jag ett gott nytt år!

Vi ses igen nästa år

Kramar!!!!

Projekt "tak"

Jo, jag har ju glömt att berätta. Eller snarare förnekat kanske...

Taket läcker. Och inte lite heller. På julafton rann det längs väggen inne i vardagsrummet och i helgen när vi kom hem från jakten hade vi swimmingpool i sessornas hall. Två badbaljor och en hink fick stå hela natten och fånga dropparna som kom genom taket.

Det är hela den platta delen som behöver läggas om. Skittråkiga pengar att bli av med men det är väl den dyra baksidan av att vara husägare... Nu har hantverkarna just kommit och vi får väl se hur lång tid det tar innan barnen kommer upp och undrar var allt oväsen kommer ifrån. ;-)

Hur lång tid tar det att lägga om taket tro? Kommer vi ha hantverkarbesök i flera veckor nu? Eller är detta bara ett par dagars projekt? Vi får väl se...

Till sist...

...så kom de...

Efter en låååång väntan, enligt sessorna, så kom hela familjen T på eftermiddagen. Alla barnen blev helt tossiga och de lekte som aldrig förr. Snacka om att de allihopa fann varandra klockrent. De lekte kurragömma, inne, i mer än två timmar. Och som de skrattat, och skrattat, och skrattat... 

Jag och C & F lagade en "ny" älggryta och vi hade väldigt trevligt kring köksön under tiden. Så skoj att ha dem här. :-))

T kom hem från jobbet och hade sällskap av hans storebror och hans familj. De stannande en kortis på ett glas vin de också. Trevligt!

Vi hade en mycket trevlig middag med mycket snack och skratt. Barnen, alla 4, satt och såg film nere i källaren, innan de ganska sent somnade tillsammans i E rum.

Nu har T & F åkt ut för at jaga. F var som ett barn på julafton när de åkte. Ögonen fullkomligt glittrade på honom. Hi hi!

Lillprinsen har somnat om efter en flaska välling. Alla andra barn ligger fortfarande och sover i E´s rum. C, hon sover nog också fortfarande, och jag sitter i soffan och uppdaterar bloggen. Vad denna dag ska bjuda på får vi se. Ett önskemål om skridskoåkning har kommit så det får vi se om vädret passar till. E har verkligen blivit biten av det, och hon är ju jätteduktig.