En dag på "legeland"

Hela veckan har mina prinsessor pratat om att de vill till "legeland". Jag har sagt att - vi får se.... 

Idag så tänkte jag att jag skulle göra dem lite extra glada. Legoland, som jag först tänkt åka till, kan vi ju ta nästa gång de kommer ner i december. Och då passar det ju bättre in i tiden med julmarknad och julutställning också. Så därför bestämde vi oss för legeland. De blev vi flickor som åkte. Pojkarna stannade hemma och pysslade istället.

De är faktiskkt skoj även för vuxna på legeland, www.esbjerglegeland.dk. Det var riktigt nära att jag åkte på torsk i minigolf av Nora. Hon är en klippa på det. Och jag är ingen fantast med boll och klubba. En poäng skillde det bara. Men jag har hedern kvar och gick segrande därifrån... ;-)
Jag åkte rutschkana med dem också och "Hej-vad-det-gick" Skit-kul!!!

Det är lite svårt att hålla deras tempo så jag fick sitta och vila lite emellanåt.

Nu har T åkt söderut, ner till Tyskland för att jaga i tre dagar. Jag och barnen ska ha en sista myskväll ikväll innan prinsessorna åker tillbaka till Sverige imorgon. Men, det skriver jag ingenting om.... Varför tror jag alla förstår.... :-(

Nu serveras lite bilder från dagens lek. Vi ska ta tag i matlagning och mysförberedelser.


Prinsessor uppe i klätterväggenRutschkanan som även jag provade påEllen in actionNora fick "ett under par"

Ciao!!!!

Blä-fredag...

Idag känns allt bara blä..... Sovit som en lurk inatt. Vaknade och insåg att det bara är två dagar kvar tills prinsessorna åker tillbaka. Det är alltså bara idag och imorgon att göra nånting på. Söndagen går ju helt åt att resa.

Vi åkte hela konkarongen till gymet så jag fick träna lite. Skönt, men jag hade behövt mer för att få ut all negativ energi. Känns som kroppen är fylld med allt negativt och snart kommer explodera. Märklig känsla faktiskt. Och lite läskig....

Efter att lillprinsen sovit en stund gick vi alla ut på en promenad. Det är rått och kallt ute idag... Trist... Bara att gå hem igen. Något besvärar min lilla prins. Han vill inte riktigt äta, och han sover dåligt. Jag vägrar tro att det skulle vara fler tänder på väg, men något är det i alla fall. Det resulterade i varje fall i att prinsessorna fick leka själva ett tag. Inte de emot, tror jag i och för sig. De var ute och hoppade trampolin och sen kom de in och lekte med sina dockor. Tror de har det ganska ok, men jag får dåligt samvete för att vi inte hittar på något... Har kollat lite på nätat och såg att Legoland öppnar sin julutställning i Miniland imorgon. Kanske åker dit en sväng då. Ska fundera lite innan jag snackar med tjejerna om det... Julutställning sista oktober? Men vad tusan, det är ju bara ett datum det handlar om, och jul är det ju faktiskt om en och en halv månad

Just nu sitter alla barnen och ser på "bio". Det är vad talat om för sina dockor i alla fall.Och lillprinsen fick vara med de stora prinsessorna.

Själv då? Jo, jag ska nog ta mig en kopp kaffe och gå in och sätta mig jag också...

Home alone

Igårkväll frågade jag mina små prinsessor om de ville följa med och träffa mammagruppen och alla småttingar idag. De ville de bestämt inte. Vi bestämde så att de skulle få vara hemma själva.

Redan vid nio-tiden i morse började de fråga när jag skulle åka. De hade bråttom att få bli ensamma. Strax före elva åkte jag. Prinsessorna började i samma veva värma sin mat. När jag varit borta en stund sände jag ett sms till dem bara för att kolla att alt var bra. Inget svar? Nåja, de kanske bara inte hör telefonen...? Efter en liten stund mer kunde jag inte låta bli att ringa. Allt var bara bra. De hade värmt sin mat, ätit alla grönsaker och satt i källaren och kollade på film. Så duktiga! :-)

Jag blev kvar hos T en liten stund till, bara för att dricka upp mitt kaffe.

När jag sedan kommit hem och fått lillprinsen att somna i sin vagn och kom in till prinsessorna så lekte de så fint... De har verkligen nytta av varandra i sina roll-lekar. De lekte den här gången med Barbie. De har nytta av sina rum och Barbiesarna bor i olika rum och hälsar på hos varandra.

Nu när lill-prinsen ännu sover ska vi sitta och göra lite halsband tillsammans. MYS!!!