Ett gott slut

Årets sista dag har varit lugn och skön. Vi tog en promenad och invigde den nya vagnen. Båda pojkarna verkade nöjda med sitt nya fordon. Det blev också lite lek i snön. Lite lagom så där.Eftermiddagen, ja den gick till matlagning. En tjäder lades redan igår i mjölk och har fått ligga i mjölken hela natten. Idag lades den tillsammans med lite rotfrukter och annat smått och gott i lergryta. Knappt två timmar i ugnen - nyårsmiddagen färdig. Lite annorlunda men det smakade gott. :-) Vilt ska det vara här i vårat hus. Precis som vi vill ha det.

Lillprinsen har redan somnat, vilket var skickligt i allt oväsen från alla nyårsraketer. Lille kronprinsen är fortfarande uppe.

Det känns inuti att två små prinsessor saknas. De ringde tidigare och önskade gott nytt år. Jag saknar dem fantasktiskt mycket, mer ikväll än jag brukar. Varför? Vet inte...

Jag tar tillfället i akt och önskar alla därute ett gott nytt år.

Min familj därhemma - ni är bäst! Ta hand om varandra och er själva. Vi ses snart! Stora nyårskramar!!!

Grattis

Så här i elfte timmen kommer nu ett stort
grattis
till en speciell liten kille som fyller 8 år idag.

Hipp hipp hurra!!!!

Voila!

Så är jag en syskonvagn rikare :-)

Babybutiken här i byn startar sin utförsäljning idag och de hade några riktigt bra köerbjudanden. Alltså få varor till riktigt bra pris. Det var bland annat denna vagn som de endast hade i tre exemplar som var nedsatt till halva priset. Sånt tycker jag om.

Den har nästan allt jag önskat och jag känner mig riktigt nöjd.

Jag hade tur och lyckades lägga beslag på den ena och i eftermiddag ska vi ut och provåka.


Är den inte fin?