Fin-besök

Idag har min pappa kommit hit till oss på besök. :-)

En som blev överlycklig när han kom var lillprinsen. Ja, de har något speciellt de där två.

Jag och pappa ska en tur ner till Tyskland imorgon. Shoppa lite och umgås massor

Ciao!!!

Koka soppa på en spik

Shit! !  !  !

Var min tanke när vi igår vid halvfem-tiden insåg att vi inte hade tänkt på middagsmat. Upp till Netto och panikhandla. De har inte det största utbud där uppe och tiden var knapp. Lillprinsen vill ju helst att maten ska stå på bordet senast havsex, och jag också för den delen...

Vi köpte ett paket kycklingfilé och färsk pasta. Jag skar kycklingen i tärningar och blande de med salt, vitpeppar, paprikapulver, lite soja och olivolja. Sen stekte jag dem tillsammans med lite halvgamla sparrisssar jag hittade i kylskåpet. Den mittre delen var fortfarande ätbar.... Sen lade jag i fäska tomatskivor och lät det "vätska ur". Till sist hällde jag i en skvätt mjölk och redde med maizena. Det behövdes som vanligt lite med salt och peppar innan vi var helt tillfreds. Detta ihopkok tillsammans med färsk pasta smakade ljuvligt. En ljuv melodi för smaklökarna.

Det kan vi pröva igen! :-)

Tråkig fredag

Efter middagen gick vi ut på en promenad i parken. Det blåser "smådjävlar" här hemma idag så vi blev allihopa rejält gemonblåsta. Skönt!

När lillprinsen skulle i säng packade T jaktgrejerna och åkte ner till jaktmarken för att se om bocken är där. Han sover kvar därnere, hos sina föräldrar, så han kan komma ut tidigt imorgonbitti också. Så, nu när lillprinsen sover känns det ganska beige att sitta här själv i soffan och glo. Absolut ingenting att roas av på tv. Fy, vad nedstämd jag blev... En sån här kväll kan jag lika gärna var utan faktiskt.

Jag tror det enda rätta är att göra en snask-tallrik med jordgubbar. Kanske en avokado med lite räkor också. Tröstäta är det enda som egentligen hjälper när det är så här trist och tråkigt... Blä!!!!!