Helgen

Den här helgen har handlat mycket om att komma ikapp. Komma ikapp med allt som inte hunnits med.

Lillsessan hade äntligen sitt kalas i lördags. Hon fyller visserligen år i augusti men av många olika anledningar har det helt enkelt inte hunnits med tidigare.
Ett lyckat kalas var det. Hon hade det tillsammans med en klasskompis på leklandet. !10 fnittriga tjejer var det som röjde järnet i 3 timmar.


Smarriga muffins åts under fnitter

Söndagen var vi mest utomhus och arbetade oss ikapp med allt som ska göras därute. Blad och löv till förbannelse har vi samlat upp och delar av vår tomt ser faktiskt hyfsad ut just nu. Men snart faller väl resten av alla höst löv ner och då kan vi börja om från början igen ;-)

Lillprinsen ansåg att nu när vi har ett staket så ska man väl klättra på det? ;-)

Nåja, han hade ju i alla fall hjälm på sig...

Jo, sedan måste jag bara tala om att sedan lillebror fick rören i öronen så har han sovit hela nätterna. Helt märkligt är det. Vi är så vana att vakna många gånger på nätterna så vi kan nästan inte sova nu. Men han sover gott - och det är ju också det viktigaste :-))

Taket borta

Äntligen gör den nya regeringen något bra. De tar bort taket på barnbidraget. Jippey!!!!

Inte för att min tillvaro ska var beroende av barnbidrag men visst har det varit lite orättvist att vi bara fått bidrag för 2,5 barn när vi har fyra. Och dem med bara två barn har fått 100% bidrag.

Vet inte när det justeras men det är välkommet när det kommer :-)

Dränering avklarat

 Lillebror har idag fått sina drän i öronen. Usch, det är varje föräldres stora fasa att se sina barn ha ont men näst värst är nog att tvinga dem till full narkos...

 Lille envisa lillebror... Han kämpade till sista kraft för att inte somna. Han försökte verkligen hålla ögonen öppna in i det längsta.

 Efter att rören sats in vaknade han med ett gapskrik. HAn skrek och skrek och skrek. Det var bara inte ok i hans lilla värld.

 Inte förrän vi kom hem 45 minuter efter själva operationen gav han upp och somnade till sist. Och efter att han sovit i "normal" sömn nästan en timme vaknade han och var sig själv igen. Han var sig själv men en mycket hungrig lillebror.

 Efter att ätit och visat att han var en glad go liten kille så åkte jag till jobbet för att par timmars arbete. Lillebror lämnade jag i trygga händer hos farmor och farfar.