Kärlek på dagis

Sent igårkväll kom dessa söta bilder på mms till mobilen. Det var från dagis och visar tydligt den kärlek som uppstått mellan lillebror och en tös på Troldehulen :-)
Är de inte bara för söta? :-)

Förresten, vilken konstig rubrik det blev på förra inlägget. Jag känner mig som allat annat än en superwoman just nu. Men nu är det fredag och klockan 15 säger vi SEMESTER!!!!

I am a superwoman

Det känns som jag är det i alla fall. Allt snurrar på i hundra80 och jag kan om jag känner efter faktiskt somna stående. Jag är så slut och har så ont i min kropp. Armar och handleder är fullständigt slut. Mina höfter, eller i alla fall en, värker konstant. Ett popcornskal i tandköttet har givit mig inflammation där också.

Vardagen kör på. Vi hade personalmöte i tisdags vilket resulterade i att jag inte umgicks med något av barnen i någon större kvalitet. Lillsessan har som tur varit hos kompisar så hon har nog inte kunnat märka min frånvaro men storsessan kände sig nog något åsidosatt då hon blev förvisad till sitt rum.

 Igår kom det ett sms från dagis - de hade plockat 2 löss från lillprisnens huvud. Han avlusades omedelbart då vi kom hem så han inte skule få någon chans att smitt någon annan i familjen.

 Ett litet andrum hade jag igår kväll då jag var nere på Dronningen och åt middag med lillebrors mammagrupp. Supertrevligt. Jag gillar verkligen tjejerna i den gruppen.

 Hemma halv elva och sedan satt jag med klinikens nya bokningssystem på datorn. Det fyller varje ledig sekund just nu. Shit vad jag längtar till semestern nu!!!!!!

UT!!!!

Gjorde just det prov som invandrare ska göra för att få stanna i Danmark. Man ska ha minst 35 riktiga svar - jag hade 22 ;-)

Hmm, ska man skratta eller gråta? Hade jag inte varit skandinav så hade jag nog åkt ut med huvudet före ;-)

Undrar just hur många danskar som klarar provet och kan bo kvar med gott samvete?

Prova själva!

http://www.b.dk/labs/quiz/intro/172