Vad stora de blir

Lillprinsen och T kom hem lagom till att jag ochlillprinsen skulle ner till en i mammagruppen. Vi har inte setts på ett tag nu och det har vi verkligen glatt oss till. Tyvärr så var en sjuk och en annan skulle jobba. Men, men, det var inte mycket vi kunde göra åt det.

Värdinnan T hade , som vanligt spännande mat att bjuda på - någon slags rotfrukts-guckamoj som hon haft i ugnen. Fantastiskt gott! :-)

Ungarna lekte jättefint tillsammans. Mest var lillprinsen med värdinnans dotter. De har någon slags hatkärlek till varandra. Ena sekunden kiknar de av skratt och busar, bara för att i nästa sekund ge varandra örfilar. Märkligt det där...

Helt otroligt att de allesammans blivit 3 år. Det är alltså 3 år sedan jag mötte dessa damer i mammagruppen för första gången. Barnen har bllivit så stora och vi mammor blir ju bara vackrare för varje år som går... ;-)

Det var ruskigt vad tiden gick fort. Helt plötsligt hade det gott över 4 timmar. Trevligt som aldrig förr :-))

Kvalitets-tid med bara en

När lillebror vaknade efter sin middagslur hade vi mamma-lillebror-tid. Vilken kvalitetstid vi fick tillsammans :-)
Läsa böcker är inne just nu. Han frågar vad allt heter. Och då menar jag ALLT
Så full av energi och glädjeDet var jag och lillsessan och lillebror hemma till middagen. Vi fick något så glamouröst som blodpudding med bacon och mormors lingonsylt. Mmm, gott! Vi får liksom passa på att äta det när inte T är hemma - han har inte förstått att njuta klassisk blodpudding. ;-)Efter att lillebror somnat så fick jag också lite tid med lillsessan. Mys i soffan och "Once upon a time". Även storsessan var med en stund när hennes väninna gått hem för kvällen. Alla tjejer under filten i soffan. MYS!!!

Nu sover alla hemmavarande barn. Jag ska trilla i säng jag också. Trilla i min stora tomma säng. Den är väldigt tom... Skönt att de kommer hem imorgon...

Total make-over

Lillebror är nyfiken på precis allt. Allt han kan nå river han i.
Min låda under handfatet i badrummet är nya favoriten. Där står små sminkväskor, krämer och borstar. Och han fullkomligt älskar dem allihopa!

Medans jag gjorde mig klar stal han min sminkväska och deklarerade högt och tydligt MMIIIIIIIIINN!!!!!

Han tog upp allt och prövade på sitt egna lilla sätt. Den gamla ögonfransböjaren, hmm jag visste inte ens att jag fortfarande hade en, ja den avprövade han på magen ;-)Oj, vad han njöt :-)

För övrigt så är jag lite mör idag. Storsessan och hennes väninna fnittrade fram till halv-ett cirka så någon överflödig sömn har jag inte fått. Jag och lillebror gick upp vid 7-tiden och lagom till att vi gick ut en stund vid 10-tiden fick jag ett sms från storsessan "Är det frukost nu?" Ha, ha, tror hon det är något hotell eller där man bara blir serverad? He, he... De fick snällt själva gå upp och ordna med det. Jag och lillebror handlade nybakat bröd från bagaren till dem i alla fall.

Just nu är det lugnt och stilla. Lillebror sover middag. Storsessan och hennes väninna har tagit bussen till stallet. De skulle ordna med väninnans "sköte-häst" och skulle nog rida lite också. Mysigt för dem!

Jag slänger upp fötterna och zappar på tv lite.

Vi hörs!!!!