Alla hästar i hagen

Efter sedvanlig tågresa till köpenhamn så mötte jag äntligen upp mina fina prinsessor. Det är otroligt hur stora de kan bli på bara drygt en vecka. Låter löjligt när man säger det högt men nog händer det hela tiden något. De eller framfōr alt lillsessan växer på höjden så det knakar. Storsessan utvecklas hon också fast på ett helt annat plan.

Efter en dryg vecka med bara hälften av barnen hemma känns det nu superskönt att vara fulltaliga igen. Välkomna hem!!!

Tyvärr så hade båda småkillarna somnat när vi kom hem men jag glädjer mig till imorgon när de vaknar Och ser att storesystrarna är hemma igen.

Är dom hemma nu?

När killarna frågat efter sina systrar har vi berättat att de kommer hem på söndag. Lillprinsen hann knappt öppna sina små blå imorse innan hann frågade: Är de hemma nu?

Lille söte vän.... Han saknar dem verkligen. Han sa att han ska hoppa direkt upp i storsessans famn när de kommer hem.

Julen har åkt ut

Julgran och allt julpynt har idag plockats ner. Allt som har med jul att göra är borta. Till och med adventsljusstakarna i fönstret är borta. Julen må vara mysig men rackarns vad skönt det är när det är över. Bara att få bort det där trädet gör ju så at det kännas som man får ett helt nytt vardagsrum. Allt är nerpackat i kartongerna igen och imorgon ska det upp på vinden igen. Det vet väl alla att tomten bor uppe på loftet ;-)