Piplisa

Jag behandlar ju människor som har ont. Ibland eller ganska ofta så innebär ju själva behandlingen tillfälligt mera smärta. Muskler som inte har det så bra gör riktigt ont att behandla. När man trycker på sådana punkter som ger otroligt bra resultat så kvider ibland patienterna i smärta.
Jag är inte helt iskall utan tycker såklart att det är lite synd om den som ligger där på bänken och har ont.

Idag var det min tur att pipa. Jag har haft lite ont i ena sidan av bäckenet några dagar och när en kollega idag hade tid så tog jag chansen och fick behandling.

Helvetes vad det gjorde ont. Nu var jag visst både vind och skev så det var en grund till smärtan också.
Massage och triggerpunktsbehandlng fick mig att hålla mun och koncentrera mig på andningen istället. Och när det kom till manipulation pep jag och gnällde en hel del. Kollegan bara skrattade åt mig.

Men det är nog så det är. Vi lever av att utsätta folk för det flera gånger om dagen. Men när det kommer till oss själva så piper vi och är några riktiga kycklingar. Och jag vet sv erfarenhet att jag minsann inte är den enda...
 
 
Även denna kväll har vi led i spisen. Den här kalla årstiden har allt sina fördelar....

Skjutgalna killar och hårlös

Mina fantastiska killar var helt inne i jaktleken i morse. De smög sig ut till bilen och sköt både rådjur och grannar innan vi kunde åka iväg till dagis.

 
 
Jag har i några dagar känns att mitt hår är i behov av fôrändring. Utväxten är pinsamt fruktansvärd och mina flätor som extensions sitter fast i kliar och har sig. Jag har längtat efter att få köra händerna med naglarna i spetsen genom hela huvudbotten. Och längtat efter att få sova med huvudet på kudden utan att känna de där flätorna hela tiden har vuxet sig starkare och starkare fôr varje dag.
 
Så idag åkte de ut. Jag var till min frisôr som fick tråckla upp flätor och ta ut håret. 
 
En chock att se hur tunnt och ämligt det fortfarande är. Men glädjande att se att det faktiskt inte blivit värre av extensions. 
Jag var såklart tvungen att gå med på att hon skulle få klippa mycket på längden. Och sedan lade hon i en toning i hela håret för att så småningom kunna få tillbaka min egen hårfärg. 
En lång resa men förhoppninsvis så får jag mitt hår igen om jag bara sköter om det ordentligt. 
Jag är inte glad över mitt hår men med tanke på hur eländigt det är så är jag nôjd över dagens resultat. 
 
 
 
Usch, hoppas det värre ut snabbt...

Tillbakablick

Lillsessan frågar mig hur jag såg ut på 80-talet.
Tja, som alla andra på den tiden svarade jag.

Men för att kunna svara henne lite bättre och också visa henne så tog jag fram ett fotoalbum från den tiden. Shit, så blir man verkligen påmind om att många år har gått.

Jag minns det som det var igår.
Alla gymnastikläger och gymnastiktävlingar. Idrottsdagarna i skolan då vi åkte slalom. Och alla dagar som jag bara gick runt med kameran och fotade allt och alla
 
Ansågs ju faktiskt vara moderna glasögon då
 
Självinspelade band till min Walkman
 
 
Jag hittade också denna otroligt söka bilden på min lilla syster-yster. Också taget på 80-talet. Söt tjej :-)
 
Oj, oj, måste nog vila en helkväll till att titta igenom alla andra fotoalbum också.