Play it again, Sam

Det känns som jag är med i filmen "Groundhogdag" där var det är samma dag varje morgon. Alltså det hela bara händer igen och igen och igen.
Ganska ok killar som somnade igår kväll. Men under natten har det varit mardrömmar och febertoppar om vartannat. Lillprinsen och lillebror alltså. T tror att han varit feberfri hela natten.
Jag sov inne hos en mycket orolig lillebror och när han äntligen somnade in ordentligt så kom lillsessan in. Hon kunde inte sova för allt larm utanför. En storm har gått över oss i natt och det har givit en massa larm. Det slutade med att jag låg i sängen tillsammans med lillebror och lillsessan låg på madrassen nedanför på golvet.
Ja, vad ska man säga? Igen en natt med fläckvis sömn.

Tjejerna verkar ha det fint. Storsessan tror jag faktiskt klarar sig den här gången.

Efter skolan kom båda tjejerna hem och plundrade sina spargrisar på 20 kr. De skulle med klubbentill biografen. 20 kr fōr att se film är billigt :-)
De ska se ICE age 4. Något avis är jag....

Nu vaknar lillebror efter sin middagslur och lillprinsen har börjat tömma diskmaskinen så nu är det nog bäst att jag kommer...

Ciao!

Sjukt i stugan

Ja, vad fasiken ska man säga? Killarna har varit sjuka idag också.
Lillprinsen har trots närmare 40 graders feber varit hyfsat pigg. Mest spelat spel, både memory och på paddan, och sett på film. Men han har gjort tappra försök att leka flera gånger under dagen.
Lillebror har haft det lite sämre igen. Jag vet inte riktigt vad han har för temp men nästan hela förmiddagen sov han och var mycket varm.
T han ska jag inte ens tala om. Han hostar och hackar och har febertoppar om vartannat. Antibiotikan har inte hjälpt vidare värst mycket ännu i alla fall. Ja, det kan ju knappast bli värre nu.
Jo, jag kan ju bli rejält sjuk också. Jag är kanonförkyld och det knäpper och knastrar i öronen. Muskelvärk i benen känner jag av när jag går ner för trappen till källaren. Får väl helt enkelt låta bli att gå i trappen då... Feber har jag inte nämnvärt. Jag får aldrig feber. Inte hög i alla fall. När jag tog tempen i förmiddags visade den 37,5. Ett hån när man känner sig totalt tjock i hela huvudet.
Men en mamma får ju heller inte blir sjuk - så det håller jag nog hårt fast i. Inte bli sjuk(are).

Kan vi inte bara säga att vi kan det här nu? Vi har testat det här med influensa nu. Been there. Done that.

Konstigt

Oj, vad konstigt mitt förra inlägg blev. Jag ville mest förmedla att jag nu provar nästa fenomen "instagram"

Jag heter kickiekhamn, såklart.