Vi drar, ur kontakten...

Det har vi sannerligen förtjänat. Som vi arbetat och knökat och kämpat.
Men nu ska vi slappna av och bara njuta.
Sol och värme och kvalitetstid.
 
 
Turkiet - here we come!
 

Sommarfest med grillning

Men vilken sommar vi har. Störtregn och åska. Och 27 grader varmt. Ja, ni förstår ju själva. Kvavt och klibbigt

Hela familjen åkte ner till lillsessans klubb. Det var sommar fest och grillning. Perfekt tyckte jag - så skulle jag inte laga middag ;-)
 
 

Det småregnede när vi kom men sedan var det uppehåll nästan hela kvällen. Liten skur just innan lillsessan och tjejgruppen skulle visa hip hop dansen som de övat på hela våren. Men den skuren gick snabbt över och vi kunde se vad duktig hon blivit.
 
 
 
 
 
När vi kom hem och jag nattat lillebror så gick jag och storsessan en repa på gatan och delade ut lapparna om gatfesten som kommer senare i sommar. Jo, en bra kväll liksom bara.
 
jo, jag måste bara berätta om en sôt sak som hände när vi kom hem från dagis. Killarna stannade ute och lekte och jag gick in och ordnade med alla blöta kläder. Plötsligt kommer lillprinsen springande och ropar "mamma, jag har hittat en död igelkott."
Han kommer med en räfs och på räfsen liggen igelkotten. Han trodde helt och fullt att det var en igelkott, men som tur var så var det bara ett bokollon. 
 
Sött!

Nytt pass

Idag hämtade jag lillebrors nya pass. Det var färdigt redan förra veckan men jag har helt enkelt inte hunnit hämta det förr.

Han blev jättefin på bilden och nu kan även han följa med på semestern ;-)