Late Night och radioaktivitet

 
Jag var på scintigrafi av skôldkôrteln imorse. Det hade jag aldrig provat förr men det var a piece of cake. Först fick jag lite radioaktiv lösning insprutat i en ven i armen. När de radioaktiva isotoperna hittat fram till sköldkörteln efter cirka 10 minuter så lades jag under kameran. Jag kan säga att det är tur att man inte har klaustrofobi fôr gott om plats var det inte.
Själva kameran som var som en stor platta sänktes ner så långt så den tog i mina bröst. Och där skulle jag sedan ligga i 10 minuter innan allt var klart. Det gick strålande! Svaret får jag om en vecka.
 
 
Efter jobbet for T ner till hamnen med lillprinsen, lillebror och storsessan. De fiskade makrill. Eller försökte i alla fall. En fisk blev det och den smaskade inblandade fiskare i sig när den stekts på panna. Lillprinsen som åt chips framför Disney dags sade att han åt fisk och chips. Hi hi! Jag visste inte att han visste att det var en populär rätt ;-)
 
Mitt totalknackiga humôr fick lite plåster då jag och sessorna for ner på byn till Late Night. Alla butiker håller öppet till midnatt och har specialpriser och erbjudande hela kvällen. Jag har gjort riktiga fynd!
 
Till småkillarna
 
 Klassiska pumps til mig -75%
 
Byxor med hög midja och dragkedja bak. 75kr styck
 
Kanonfin grön tröja för halva priset. I esprit-butiken hade jag ett tillgodobevis på 60kr så jag betalade bara 65kr
 
Tjejerna fick varsin pappfigur som de pratat om länge. Lillsessan fick Niall
 
 Och storsessan fick Zane. De snygga shortsen hon har på sig fick hon också och lillsessan fick också shorts och en T-shirt
 
 Utöver detta så köpte jag också två fôdelsedagspresenter. Men eftersom båda kommande födelsedagsfirarna läser denna blogg då och då så går jag inte närmare in padvar jag köpt... :-)
 
Det var trevligt. Men nu är klockan visst slagen sovtid. 

I brist på annat....

...så skriver jag om något så obetydligt och ytligt som min nya Goodiebox som kom idag.
 
Jag skrev ju att jag fick en i förra veckan. Samma dag som jag fick svar på mina prøver som liksom tog glädjen från allt annat.

Den Goodieboxen var visst bara lite plåster på såren då det strulat med en betaling. Och idag kom den ordinarie boxen. Helt rätt i tiden var innehållet. Det var solspray och deodorant. Passar ju perfekt när vädret äntligen börjar likna sommar. 
Nagellack, hårinpackning, eyeliner, ansiktskrämer och hårspray. Perfekt!
 
 
Djupare blir det inte. Vi kämpar på...
 
 

Hjälp!

Medans jag skar upp lite vattenmelon till killarna så gick de in i badrummet och tvättade händerna. Plötsligt hördes lillebror

"Hjälp! Hjälp mig! Jag kan inte komma ner!

Jag rusade in i badrummet och där hängde han ;-)
 
 
Upp kom han och han hade tvättat händerna noggrant med tvål och vatten. Men ner kom han inte...
 
Vattenmelonen den vaktades med stor inlevelse På väg hem från dagis. Den skulle inte ligga på golvet inte. Nej, den håller jag, sa lillprinsen
 
 
"my precious...."