Halloween

Årets Halloweenfest på dagis är avklarad. När man är 3 och 4 år är det ju inte så viktigt att man klär ut sig till något klassiskt läskigt utan det viktigaste är att man klär ut sig. 
Lillprinsen visste på en gång vad han ville vara och lillebror var snabb att välja efter att han fått veta det. 

Ninja Turtle!

Vi har bara en Ninja Turtle-dräkt men lillebror tror att vi har två ;-)

Så så här fina blev de. En Ninja-hulk ;-)

På dagis har de roat sig och ätit läskiga saker. En del kreativa mammor hade bidragit till dessa kreationer

Lillprinsen sa att den såg läskig ut men smakade illa ;-) Lite som bröllopstårta alltså. Den ser alltid så vacker ut men sällan blir man imponerad av smakupplevelsen...

De här blev jag mäkta imponerad av och enligt lillprinsen smakade de som vanliga kex fast godare...

Jag har hämtat min Goodiebox idag men inte helt hunnit titta igenom den ännu. Kvällen har mest gått ut på att skjutsa och hämta till och från diverse aktiviteter. Stressnivån har varit lite för hög och jag känner mig helt slut. Idag är jag bara inte tillräcklig... Med en skopa dåligt samvete och blandat magknip säger jag klart slut.Lugnet efter stormen

Det blev inte så värst för oss, inte om man jämför med exempelvis Fyn och Sønderjylland. Visst här har det vält lite trän, takpannor och även hela tak har blåst av, trampoliner har varit ute på flygturer och några lekhus och små växthus blir nog sig aldrig lika igen. 


Flera av landet färje- och broförbindelser blev inställda och stängda. Men idag är det bara tågen som har lite problem med  nedfallna träd över spåren. 

Det tog i ordentligt i vindstötarna och jag tror minnsan rekordet sattes i Sønderborg där vindstötarna mättes till 54m/s. 

Här hemma har vi Inga skador att rapportera. Men klinikens tak saknar några takpannor. 

Vi slapp undan lindrigt denna gång...

Livligt

Tre saker vill jag inkludera i detta inlägg. 

För det första så är nu Camilla Pedersen, vår glädjesprutande triatlonist, på väg tillbaka. Otroliga tre veckor i koma efterföljt av rehabilitering är hon nu utskriven och på hemmaplan. En energi till att komma tillbaka till livet har hon minsann visat. Klart att hon tappat lite här och där - men vad gör det...

För det andra så hoppas jag alla i området håller i hatten därute. Eller kanske bara blir inomhus. Höstens första storm, och den värsta på 11år, är i full gång. 
Vi har bundit fast trampolinen liggandes omvänd. Utemöbler har åkt in i vedboa och förhoppningsvis är allt löste bråte inne i garaget.  Det skrivs uppdateringar på fb om både trädgårdsmöbler och lekstugor som är på vift. Och staket har blåst ner. Flera lokala snickare är aktiva och erbjuder akuthjälp om oturen är framme. 
Hoppas vi klarar oss från större skador...

Och till sist vill jag säga välkommen till mina prinsessors lillebror på deras pappas sida. Äntligen har han kommit. 
Trots att de har två småbröder sedan tidigare så är de otroligt glada och stolta över att ännu en gång blivit storasystrar. 
Grattis! Och välkommen till världen!