Fältskjutning, 40-års fest Och den sablans hösten är här med sina baskilusker

Uppe i ottan, för att vara lördag Och iväg till skjutbanan. Vi var, vårat lag, först ut i årets fältskjutning. Sittande, liggande Och stående på 100, 200 Och 300 meter. 
Det gick bra. Det kändes riktigt bra. Meeen någon 300 meters skytt blir jag nog aldrig... Alldeles för mycket kalkylerande om fallhöjd Och träffpunkt. 

Efter lunch var det meningen att jag Och T Och småkillarna skulle till en kollega i byn Och fira Hennes 40-års dag. Men lillebror fick feber så båda killarna stannade hemma med farmor och farfar. Så jag och T  åkte till festen helt själva. Vilken lyx!
Trevlig fest och massor av trevliga människor men vi åkte ändå hem tidigt. Faktiskt innan desserten. Hem till att natta killarna. 

Hoppborg för alla med barnasinnet kvar

Lillebror har blivit sjukare under natten. Hög feber Och alldeles svullna halsmandlar. Och T fick en ordentlig släng av det han också. Så idag har vi inte gjort mycket. Usch, nu börjar de där höstförkylningarna. 

Torr Torsdags-date

Pojkarnas Dagis erbjuder kvällpassning ända till klockan 19.00 på torsdagar. Jag har bestämt mig för att utnyttja detta en gång i månaden Och gå ut Och äta middag med T. Bara han Och jag - utan barn!

Det gjorde vi här i torsdags. Vi hamnade på Butcher. Amerikanskt kött i stora biffar på grill. Jag som inte gillar blodigt kött beställde en Well done Och den här gången kom Mitt kött in väldigt Well done. Jag tror nästan kocken gjorde det med flit ;-) Den var snustorr Och totalt smaklös. 

Riktig otur alltså. Men T njöt sin köttbit så det var i alla fall ingen totalflopp.  

Tack för daten! Trevligt! Och så lugnt Och stilla... Det gör vi om snart igen...

En jägarfigur

Jag fick en liten, men fräck, present av T för mitt fina skott på dovhjorten. En läcker liten skulptur gjord på gammalt skrammel
Visst är den lite tuff!

Och idag fick jag också hem min fina troffe' också. Den är jättefin. Men som vanligt när vi får hem en till så uppstår problemet med var tusan vi ska hänga den. Den hänger lite provisoriskt och bara den får sin plats kommer den bli perfekt.