Just me, myself and I

Idag har jag skött om mig själv. Inte jobbat mer än högst nödvändigt. Mest låtit stressnivåerna i kroppen komma ner inom acceptabelt gränsvärde. 

Fick januari månads goodiebox som också var fylld med produkter till att skämma bort sig med. 


Sist på eftermiddagen åkte jag till ett spa här i byn. Jag fick presentkort på behandlinger av T i adventsgåva. Och idag var det dags. 

Fiskbad Och hotstonemassage. 

Det kändes verkligen helt fel att kliva ner i ett kar fullt med småfisk. Jag var livrädd för att jag skulle trampa på någon eller sätta mig på någon av de stackars fiskarna. Men allihopa såg ut att ha det bra både under Och efter behandlingen. 
Det kittlade, ganska mycket, när fiskarna sökte av min kropp Och sög/bet av de döda hudflagor som de hittade. Efter ett tag var det riktigt behagligt Och avslappnande. 

Många fiskar samlades runt fötter Och vrister Och när de var färdiga därnere fortsatte de med knäna. Innan badet var färdigt var jag rensat över i stort sett hela kroppen. 

Efter badet fick jag en underbar massage med hotstone. Fantastiskt avslappnande. 

En härligt eftermiddag med bara mig själv. Skönt och avstressande. 

Smart marknadsföring

På väg till dagis i morse överaskades vi av att det vid rondellen stod medarbetare från Bilka och delade ut bollar. Som scones med chokladbitar i.  
Jag trodde först att det var bageriet som raggade nya kunder men vid en närmare titt på påsen så såg jag att det var reklam för sista rycket på utörsäljningen av kläder på det stora varuhuset. Smart! Riktigt smart marknadsföring!40% rabatt på alla kläder! Det är billigt det!

Jag lyckades svänga förbi och köpa lite extra kläder till vintersport. Skidbyxor till lillsessan, extra skidhandskar till nästan alla i familjen och lite fleecetröjor till de små. Perfekt. Precis vad jag letat efter :-)

Det har varit en hektisk kväll i vårt palats. Laga middag, hämta storsessan vid stammingscafet och släppa av henne vid dansen, hem och äta middag, hämta lillsessan och vid handbollen, natta lillebror för att till sist avsluta med läxor vi köksbordet. Puh, nästan lite för stressigt ibland...


En ny liten tjej

Igår, äntligen, kom jag Och lillsessan iväg på bio. Jag har varit skyldig henne en tur i biografen jag vet inte hur länge. Vi såg Frost. För mig var det andra gången jag såg den men det gjorde ingenting. Den är riktigt bra den filmen. 

Mitt i filmen fick jag den underbara nyheten att min syster nedkommit med ett stycke perfekt flickebarn. Eller hur var det nu hon beskrev det? 47cm Och 3360gram perfektion. Underbart! Stort grattis! Ännu ett mirakel!