Stort grattis!

Idag är det en stor dag för en fantastisk kille. Min systerson blir hela 6 år. Stora killen. Fina killen. 

Och min väninna mäklaren blir 40 år idag. Håll i hatten vad händer? Först ut i tjejgänget, vilket nog betyder att det även blir min tur snart... 
Hur som helst - stort grattis till de 40!

Vabruari

Ja, så här i elfte timmen får vi nu vår del av snoriga näsor, host & hack, feber och öroninflammationer. 

T har det. Lillprinsen har det. Lillebror har det. 

Igår var det bara lillprinsen som hade ont i öronen, och han fick då följa med in på kliniken. Mest hela dagen låg han och tittade på film. Men idag när även lillebror var dålig kom farmor och farfar till undsättning. 

Att vara hemma och vabba är ju ingen bra ide när man har sin egen verksamhet. Många av våra patienter kommer ju för att de har ont nu och önskar få hjälpande behandling nu. 

Och förresten så finns det ingenting som heter vab här i Danmark. Som privatanställd har man inte ens barnets första sjukdag, så som de kommunalt anställda får. Utan vi förväntas kunna trolla ned knäna och hoppas på att någon kan ta hand om våra små sjuklingar. 

Tänk på det, alla ni som bor i Sverige och har världens bästa sjukförsäkringssystem. 

Jag bjuder på ännu en fin bild. Jag och mina fina pojkar. Tänk som tiden går...Lång-söndag

Usch vad less man kan bli på sig själv. Varför ska det vara så himmelens svårt att sova? 
Jag ligger och vrider och vänder på mig och kommer liksom aldrig ner i den där djupa sömnen. Så irriterande!

Nå, en söndag med fantastiskt väder har vi haft. Strålande solsken och nu känns våren inte långt borta. 

Jag och storsessan har varit och kastat en hel släpkärra full med pappkartong och annat bråte. Kasta och rensa - åh det känns bra. 
Efter lunch cyklade storsessan till dansstudion för att möta upp några andra dansanta flickor. De skulle ordna med koreografin till den snart kommande Dance Cup. Det ska bli spännande och se vad de har åstadkommit. 

Nej, annars har det varit en typisk söndag. Tvättstugan, strykit och småfnulat med allt och ingenting. 

Har även hunnit med att titta på lite foton från förr. Vi har äntligen fått över ALLA våra digitala foton på en ekstern hårddisk. 
Fastnade för den här bilden. Här hade mitt liv, igen, plötsligt tagit en kolossal vändning. Jag var nämnligen gravid med lillprinsen men det var det ingen annan som visste, just då...


Ciao!