Lägerskola, fotboll, logistik och "håll-käften-tur

För lillsessan blev det bara en vecka i skolan innan hon i måndags åkte på lägerskola till Bornholm. Lyckos!!! 

Hon överaskade och ringde på kvällen. Min första tanke var att något hänt men hon ville bara säga att de kommit fram och att allt var bra. Härligt med lite uppdatering!!!

Den här veckan har även lillprinsen börjat på fotboll. Han har haft 2 års paus från fotbollen men nu var han klar igen. Och självklart skulle hans träning ligga samtidigt som lillebrors. Samma dagar, samma tidspunkt och i varsin ände av byn. Och självklart de dagar som T jobbar sent. Det är en logistisk ekvation som inte kan lösas. Medmindre man har goda och hjälpsamma vänner. 
En granne och kompis till lillebror ryckte in och tog lillebror med så jag kunde åka med lillprinsen. Och Vilken lycka. Han njöt och hade jättekul. Perfekt timing att börja igen. 

Idag är det fredag och jag har varit ute på en joggingrunda. En av granntanterna stannade till utanför oss på väg ut på sin joggingtur. Hon frågade om jag inte skulle med. Jo, jo, visst ville jag det. Nu joggar vi i helt olika ligor. Hon sprang ett helt Marathon för ett par månader sedan. Och jag är fortfarande i utvecklingsfas och kämpar mig runt de där 2,5 km. Så jag visste att det skulle bli lite längre än jag Kanske var Van vid. 

Det var jätteskönt att komma ut. Härligt solsken och 18 grader varmt. Vi sprang och sprang och sprang. Och jag slog mitt rekord med hästlängder. Förnuftet fick mig att stanna på 6,2 km - jag tror nog att jag får tillräckligt ont i benen imorgon ändå. 
6,2 km!!!! Shit vad jag är bra!!!

Redan här har jag slagit mitt personliga rekord och har passerat 3 km. Glad och full av energi!
Nästan 6 km och ganska slutkörd. Men fortfarande glad.

Skolstart

Det var T som följde med lillebror första skoldagen. Lillsessan började 8-an och var tacksam för att ingen följde med henne. Lillprinsen började 2-an och var nöjd med att bara bli vinkad till , nej faktiskt så hade han ingen Lust alls att börja skolan igen så han var lite mutt första dagen. 


Jag fick sluta tidigt från jobbet och hämtade killarna så vi kunde få lunch på McDonalds. När allt kom omkring hade det faktiskt varit en bra dag för båda två. 

Det har varit en rivstart på många plan. Lillsessans träning har börjat. Lillebrors fotboll har börjat igen. Han har varit på kalas. Och jag har hunnit med höstens första föräldramöte. Det var i lillsessans klass. De ska nämligen på klassresa i nästa vecka så därför låg mötet redan nu. 

Med andra ord så kör det på i full fart - precis som det ska.... jag inbillar mig att alla har det lika hårt de här första veckorna efter semestern...

Snart börjar allvaret

Vilken bra vecka vi har haft, killarna och jag. Allt har gott som det skulle.

 
I onsdags tog vi en liten tripp och köpte hönsfoder. Såklart skulle det ta slut den här veckan. Sen stannade vi till vid leksaksbutiken. Killarna har börjat byta forbollskort, igen. Så de fick varsin ny pärm och en hög nya kort. Lycka!!!

Och så fick de nytt pennskrin. Lillebror har en tendens att klippa i saker och där har hans gamla pennskrin legat risigt till. Lillprinsen har haft sitt ända sen han började i förskoleklass för två och ett halvt år sen så jag tyckte han skulle ha ett nytt också. Shit! Vad dyrt det är med pennskrin. Jag blev ju nästan ruinerad. 

Annats har vi mest varit härhemma. Killarna har haft besök av kompisar växelvis och allt har flytit på. 
Igår var grannfrun också gräsänka så vi slog våra påsar ihop fick en riktigt Trevlig kväll. 

Idag har jag hämtat lillsessan på flygplatsen så nu närmar vi oss fulltaliga. T kommer hem i natt. Bara storsessan som saknas då...

Småkillarna kan absolut inte sova. Vet inte om de är spända inför att skolan börjar imorgon eller om det är för att pappa kommer hem...

Jag har i alla fall krypit ner i sängen tillsammans med dem så snart sover de. Och jag också... 

Lillprinsen har tappat en tand idag. "Mamma,jag lägger tanden direkt i tandskrinet så kan du väl bara ge mig pengar direkt?"Skitunge! Det var myten om den tandfeen.