Blåvand minizoo

Jo, idag styrde vi kosan mot Blåvand, igen för mig och småpojkarna men det gjorde ingenting. Solen har strålat från en näst intill molnfri himmel och dagen har i det stora hela varit perfekt.

Nå,ja kanske en sanning med modifikation...

T har fått tag i piller som man blir en kul typ av. Det tar udden av smärtorna och jag har kunnat behandla honom så nu tror jag han kan se ljuset igen. Det finns hopp igen i alla fall...

Lillprinsen fick igår kväll Clarityn mot klådan från vattkopporna och det verkar ha hjälpt. Han har inte kliat sig på hela dagen. De värsta kopporna ser ut att ha torkat in och de omogna kopporna verkar liksom ha stannat av och ser inte ut att bli till blåsor. Men vi får väl se hur de utvecklar sig. Det är låååångt ifrån över ännu.

Lillebror snorar och hostar men någon feber har jag inte mätt på honom ännu.  Intressant blir det att se om han klarar sig från vattkopprna eller inte och om han klarar sig från att få några innan söndag - han ska ju liksom döpas då...

Storsessan har tillgodosett sitt musikbehov till och från zoo i bilen - Ipoden gick varm och hon kunde efteråt vara med oss andra och njuta av dagen.

Lillsessan har också haft en bra dag. Hon sprallar och knasar och babblar och bubblar - det är ju liksom bara sån hon är ;-)

Mapa verkade också ha en ritigt bra dag i vårt sällskap på Blåvand minizoo. Vi har i varje fall njutit av deras sällskap.

Solsken och glass och glada barn - vad mer kan man begära?

När vi kom hem tuttade vi på grillen igen och ikväll blev det ryggbiff från älg - det smakade inte kattskit det inte ;-) Enkelt och gott serverades det med de återstående korvarna från igår, pommes och rödvinssås. Och ikväll kunde vi sitta ute på terassen och äta middagen. Barbent och bararmat och alldeles underbart :-)


Ett glas rosévin i sena eftermiddagssolen - livet på en pinne :-)

Kommentera inlägget här :