Farhågan besannad men glad ändå

Jo, visst besannades farhågan om vattkoppor. Lillprinsen fick sin första koppa igår och de har sakta men säkert blivit flera. Inte så fasligt ännu, tror bara han har ett 20-tal än så länge. Men det är ju inte över ännu...

 Trots detta packade vi våra väskor och åkte färjan över till Fanø igår. Vi har turen att låna ännu ett sommarhus och den här gången hela påskhelgen. Vi resonerade som så att sjuk kan vara vare sig man är hemma eller i sommarhus.

 Ett fint litet sommarhus med bästa beliggennhet. Tack K & C för att vi fick låna huset denna helg :-)

 Vi vaknade upp till solsken och ett riktigt sommarväder. Efter alla morgonbestyr tog vi en promenad ner till stranden och havet. Ett fullkommligt kanon-väder har vi haft hela dagen. Lillprinsen har fortfarande en feber som toppar emellanåt så han är inte helt på topp om man säger så. Men lite lek med ballonger och i sandlådan har det blivit ändå.
Fanø är väldigt viltrikt och återigen har vi besök inpå tomten av både fasaner och rådjur. Så mysigt :-)

 I eftermiddags kom ett vänpar förbi på ett glas Chablis - som enligt min smak var helt på topp. Det slutade med att de stannade på middag också. Svårt att säga nej kanske när vi bjöd på både kronhjortsbiffar och älgrevben.
Jag hade lite svårt att få fart på grillen. Till briketterna fanns det nämnligen bara lampolja att tillgå som hjälpmedel och ingen grilltändare fann jag heller. Men efter mycket möda och stort besvär så blev det till sist mat på bordet. Grillade revben var fantastiskt gott. Till köttet serverade vi bara lite kokta potatisar och en sommarsallad. Enkelt. Spontant. Och perfekt. Som det ska vara :-)
Vi satt ute med bara ben ända till klockan slog 20 och det var första gången i år som man kunde sitta ute så länge. Riktig sommarkänsla faktiskt.

 Nu sover snart båda småpojkarna. Hoppas bara natten blir lugn för lillprinsen och att det inte börjar klia alltför mycket på kopporna. Och den där förbaskade feber får allt gå bort nu. Han har varit uppe och nosat på 39.9 grader och det tycker jag räcker.

 Glad påsk! 

Kommentera inlägget här :