Blickar bakåt

En tillbakablick...

Vi har haft besök av Dagis. Det kändes som hela dagiset men det var "bara" 24 barn från Blå. Lillprinsen bjöd hem dem på lite födelsedagsfirande. Så vi daskade upp med bollar och pølsehorn.  Otroligt som så många ungar ändå inte raserade hela huset. Vi överlevde!

I fredags skickades tjejerna till Sverige för lite påsklov. 

Lördag var min jobblördag. Alltid superirriterande kvällen innan men faktiskt trevligt när man kommit igång. 

Spontan grannträff på kvällen hos oss. Och grannpojken sov kvar. Första gången lillprinsen hade en kamrat sovande på på en madrass bredvid sängen. 

Söndag Och sommartid. Firades av frisko, danska motsvarigheten till GB Glass, med gratis glass hos SevenEleven. Jag en flock glada barn med över på andra sidan av gatan. 


Tisdagmorgon stod vi upp till ett snötäckt Esbjerg. En chock nästan men det töade snabbt bort igen som tur var. 


Det var också lillprinsens sista dag som dagisbarn. Och hans första dag på SFO, fritids i skolan. Samtidigt blev lillebror också störst på Dagis. En ny milstolpe passerad. 

Tisdagkväll kom Lars & Anja förbi med blommor Och choklad. T trollade fram en fantastisk vin. Så det blev en väldigt trevlig tisdag. 


Onsdagkväll blev jag överaskade av alla kollegorna från kliniken. Riktigt klassiskt födelsedagsfirande med bollar och kak-gumma. Och paket :-))
Idag har vi skärtorsdag Och vi har 5 dagars påsklov. Vi startar med en liten tur till Fanø. 

Kommentera inlägget här :