Älgprovet

Skulle lika gärna kunna kallas eldprovet. Det var något av en prövning i alla fall.
Små barn innebär ju att man inte kommer iväg så ofta till skjutbanan som man skulle vilja. Jag måste nog tyvärr erkänna att jag inte skjutit någonting i år tidigare. Uselt! Jag vet, men det är så min tillvaro sett ut den sista tiden. Man hinner med allt man måste men inte allt man önskar.

Det var tydligt på skjutbanan ikväll. Jag hade fokus cirka 5 minuter innan orken skjutarmusklerna sinade.

När man skjuter älgprovet gäller det ju att skjuta godkänt 3 serier. Tidigare år har det ALDRIG varit några problem. 12 patroner i fickan och så skjuta utan större svårighet.
Ikväll gick det åt upp emot 40 skott. Jo, jag avbröt flera serier eftersom det ändå var kört efter skott i vallen eller högt ovanför. Shit alltså!

Och det är ju bara min egen skuld eftersom jag inte hållit träningen igång. Jag var en bra skytt. Jag vill fortfarande vara en bra skytt.

Nu jäklar blir det torrträning i soffan. Måste få fart på skjutfingret igen
 
 
 
Tack vare min fantastiska hejarklack klarade jag det till sist med nöd och näppe. Hur min axel mår imorgon - det får vi se imorgon. Troligtvis 5 nyanser av blå... ;-)

Solen skiner - vi grillar

Så ska det vara.
 
Varför gå in och laga mat när man kan stanna utanför och grilla några korvar istället?
 
 
Våran alldeles egna diva

Fånga dagen

Man ska fånga dagen och leva i nuet. Allt för mycket tid spills på grubblerier om gårdagen beslut var de riktiga. Och bekymmer om hur morgondagen pussel slå gå ihop äter allt för mycket energi.
Jag måste lära mig att bli bättre på att leva nu - jag tror att livet måste levas här och nu annars är det inte ett liv.

Djupa tankar.... Positiva tankar bakom alla mörka moln....