Farväl och mysiga tjejer

Efter jobbet idag tog jag svängen förbi bilverkstan för att tömma den på privata attiraljer. Oj, oj, oj vad T hade grejer i bilen. Det var nästan som julafton - åh, här är ju den, och nej, men titta den har jag inte sett på länge ;-)


Jag tömde bilen och vinkade farväl...


Hmm, på bild ser det inte så illa ut... Men det var tillräckligt för att skicka den till skroten

Mina tjejer dukade upp till myskväll ikväll. De handlade in till varsin favorit-smoothie som de sedan avnjöt på sina rum med datorn som sällskap. Det var visst något i den svenska melodifestivalen som de inte sett som skulle ses ikväll ;-)


Ser gott ut va?

Snart kallar sängen. Det är visst jag som har nattvakten inatt. Och imorgon har vi kurs hela dagen. Det ser jag fram emot :-)

Aj, aj, aj...

Storsessan kom just hem från scouterna. Hon har varit så otursam att hon ramlat med cykeln. Smock! Med armen rakt ner i gruset....

Kokt saltvatten har jag mer eller mindre drängt armen i och jag tror att allt grus är borta men aj, aj, aj, vad det ser ut att göra ont. Och det måste svida något så hemskt. Stackars lilla gumman!

Hon ligger i sängen nu, men jag ska ner och väcka henne om en timme igen. Hon har slagit huvudet också och klagade på illamående och att hon var lite yr i huvudet. Hjärnskakning? Pupillerna reagerade fint, men jag blir lite orolig ändå...Lilla gumman...

Död - finns inte längre

En god vän i många år. En som liksom följer en hela tiden. En som tar en framåt - och tillbaka igen...

Men nu finns den inte längre - den är död...

Bilen alltså...

Vi har ju snackat om att lillbilen kör på sista versen, men att krocka den till oigenkännlighet - det var väl onödigt ;-)

Nej, skämt åsido så är jag glad att det gick bra för T. Han hade oturen med sig igår morse och körde in i en annan bil. Bägge förarna klarade sig utan skråmor så därför kan jag tillåta mig själv att retas lite.

Bilen bedömdes idag av en från försäkringbolaget och den dömdes ut TOTALT! Det han körde in i var en betydligt kraftigare bil med dragkrok och vår lille bil blev helt intryckt - och det värderades inte vara värt att laga den. :-(

Såååå, nu står vi utan bil! Hjälp! Hur ska det gå? Och när ska vi hinna titta på en ny? Ska vi ha en ny? Eller är det en begagnad det ska vara?

Hur som helst så är jag glad att T har det ok :-)