Korvstoppning

Så känns det i huvudet i alla fall. Hela den här härvan med lillebror har nog tärt mera på en än man först trodde. Att sedan storsessan gått och väntat på gymnasieantagningsbesked och till sist fått positivt svar har liksom bara blivit som grädde på moset. 

Hon har kommit in på sitt förstahandsval - hotell och resor. Så glad för hennes skull. Det enda negativa med det är att hon kommit in på Väsby nya gymnasium. Det vill så säga att hon flyttar hemifrån från och med augusti. 

Jo man vet ju att det kommer en dag när ens barn ska flytta men NU!? Det känns konstigt. 

Det har varit hennes önskan i lång tid. Som hon själv har sagt så vill hon inte gå på gymnasiet här i Esbjerg. Hon vill aldrig träffa de där dumma människorna från förr som förstörde hennes liv. Mobning sätter djupa spår... 
Jag står självklart bakom hennes beslut, men det gör samtidigt ont helt in i hjärteroten. 

Jag och storsessan tog ett kvällspass ute på jaktmarken. Vi såg en hind med kalv och fem vuxna krondjur. Men inte en enda rådjursbock i sikte. Men knott- det hade vi nog en hel miljon som cirkulerade runt huvuderna på oss. 

På vägen hem körde vi i snigelfart. Det var inte mindre än 5 gigantiska ekipage med delar till jätte-vindkraftverk som skulle passeras. De är ju megastora!!! 


Kommentera inlägget här :