Operation hitta kulan och Halloween

Igår blev lillprinsen opererad. Vi har länge saknat hans ena testikel och nu var det, äntligen, dags att få ner den i pungen. 
Har var superduktig. Kanonbäst! 
Trots fasta lyckades han hålla sig vid gott mod hela förmiddagen. Och när vi framemot lunch fick på de där Emla-plåstrena så var han bara klar.  Helt otroligt duktig var han!Idag fick han lov att vara hemma med farmor. Och allt ser bara så fint ut. Jag fick ikväll lov till att byta det yttre bandaget efter en lång skön dusch. 

Det är ikväll Halloween ska uppmärksammas. Lillsessan och Hennes väninna gjorde sig klara till halloween-fest på klubben. Och de såg faktiskt riktigt läskiga ut. Ja, nu återstår bara att säga - Happy Halloween!

Barndop

Det är inte så ofta som min familj kommer för tidigt till diverse tillställningar. Tvärtemot så brukar vi komma i sista ögonblicket med andan i halsen. Men igår hände något. Vi skulle vara i Odense klockan 10.30 men av någon underlig anledning så var vi på plats en hel halvtimme för tidigt. Vi var de allra första på plats och mina barn valde att inta sina platser på första raden. ;-)


Vårt alldeles nyaste tillskott i kusinskaran blev döpt igår. Lilla Johanne fick sin välsignelse och sitt namn. 
Jag stod som fadder och har nu lovat att hålla henne från djävulska handlingar och hjälpa henne till ett gudomligt liv. Jobb och jobb i höstvärmen

Det har varit mycket jobb de senaste dagarna. En av kollegorna på kliniken har lite uppförsbacke just nu och när 1 är sjuk så försöker vi andra ta lite extra. Till och med idag, lördag, har jag jobbat ett par timmar. 
Medans jag roade mig på jobbet så var resten av familjen på bio och såg den nya filmen om flygplanen. 

Till skillnad från de senaste dagarna med regn, regn och regn på tvärs har vi idag haft strålande höstväder. Så vi har passat på att fixa lite utomhus. T har klippt gräset, som fortfarande växer som ogräs, och jag har tvättat bilarna. 


Jo, och så har jag varit över hos grannen och plundrat resterna av hennes tomatplantor i växthuset. Det är otroligt! I slutet av oktober och tomaterna växer och spirar ännu. 
Jag fick en massa färdiga tomater. Röda runda, röda ovala och orange runda. Och så fick jag en hel drös med små gröna tomater som ska bli till syltade tomater. Mums till höstens alla stekar...


Det ska ställas om till vintertid inatt. Och jag borde ha tjänat en timme. Men jag har suttit uppe alldeles för länge och kommer nog hamna på noll ändå. Hmm, inte alltför smart gjort kanske...

Jag och lillprinsen spelade UNO innan sovtid. Tre gånger. Han vann två. Grr...