Ett avslutat kapitel

Sista dagen hos dagmamman idag. Jag och lillprinsen, och lillebror, tog en prommis ner i den friska morgonluften. Vi tog med oss hemmabakade boller att bjuda på. När vi kom ner till dagmamman fick lillprinsen en pärm med massa fina foton från hans tid hos dagmamman och en present innehållande Lego, som han bara älskar.
Sen fick lillprinsen bjuda sina kompisar på bolle innan de lekte av sig en stund till innan vi sa farväl och knatade hemåt. Jag har försökt förklara för honom att det var sista dagen och inget mera dagmamma men jag tror inte helt han förstått det. Ett kapitel i hans liv är avslutat - ingen mera dagmamma för lillprinsen.

Jag kände på mig att han skulle vara trött idag så han fick matsäck att äta i vagnen på väg hem och mycket riktigt så somnade han när vi var nästan hemma.

Två små söta prinsar sov sött i vagnen bredvid varandra :-)

Underbart är kort

Lördagkvällen skulle ha varit en partykväll för mig och T, och lillebror. Vi skulle på "Rock star" party, men det ställdes in i sista minuten pga sjukdom. Eller sköts upp gjorde den, till ett senare tillfälle.

Eftersom vi redan hade barnvakt ordnat så tog vi chansen och gick ut och åt på tu man hand istället. På tu man hand + lillebror. Men det blev en kort tillställning. Restaurangen vi gick till ville inte ha några barnvagnar inne. Ha, de tyckte jag kunde ha den stående ute. Nu var restaurangen inte ens full utan det fanns gott om plats både till en hel del massa flera gäster och gott om plats för att ha vagnen stående. Vi hade liksom tänkt bli sittande en stund bara vi när lillebror somnat. Men så blev det då inte. Vi åt, och ja det smakade bra, och sen gick vi. Det går liksom inte att söva lillebror ordentligt i famnen. Så där gick de miste om våra slantar i alla fall.Två timmar efter att vi kört var vi hemma igen. Bara att hoppa i myskläderna och gosa ner sig i soffan tillsammans med sessorna då.

Bad & Brunch

Idag tog vi hela familjen iväg på något som kallas "bad & brunch". Eller nog borde det heta omvänt - "brunch & bad"...

Vi åkte tidigt, klockan 9, ner till Esbjergs vackra vandrarhem och inmundigade en härlig brunch. Sedan gick vi över till simhallen/swømmestadion och badade. Som vanligt var det jag som skippade själva badet och gick runt med lillebror  istället. Sessorna och lillprinsen och T badade och plaskade. Det var första gången lillprinsen var i swømmestadion, han har ju varit lite reserverad mot vatten - kanske för att han inte är så van vid vatten, men idag tog han sju-mila-kliv framåt i sin vattenvana. Han gick själv i från kanten till T och han kluckade av skratt när de busade i vattnet. Lovande och inbjöd till flera turer till badhuset för honom. :-)
Sessorna är ju jätteduktiga i vattnet och idag slog de alla galna rekord. De hoppade bägge två från trampolinerna. Inte bara en-meters svikten. De hoppade och från 3-meters svikten. Och som grädde på moset hoppade de bägge två från FEM-METERS svikten. Jag har själv prövat det en endaste gång i mitt liv och ser ingen anledning till att prova det igen. Men de, de små galningarna, de bara skrattade och ville mera...


Storsessan på en-meters svikten


Lillsessan innan hon hoppar ut från 5 meter


Min vackra badflicka


Ja, en dag som helt klart gav mersmak. Det gör vi snart igen allihopa tillsammans. Men nästa gång vi jag och lillbror också plaska.

Natti natti!