Underbart är kort

Lördagkvällen skulle ha varit en partykväll för mig och T, och lillebror. Vi skulle på "Rock star" party, men det ställdes in i sista minuten pga sjukdom. Eller sköts upp gjorde den, till ett senare tillfälle.

Eftersom vi redan hade barnvakt ordnat så tog vi chansen och gick ut och åt på tu man hand istället. På tu man hand + lillebror. Men det blev en kort tillställning. Restaurangen vi gick till ville inte ha några barnvagnar inne. Ha, de tyckte jag kunde ha den stående ute. Nu var restaurangen inte ens full utan det fanns gott om plats både till en hel del massa flera gäster och gott om plats för att ha vagnen stående. Vi hade liksom tänkt bli sittande en stund bara vi när lillebror somnat. Men så blev det då inte. Vi åt, och ja det smakade bra, och sen gick vi. Det går liksom inte att söva lillebror ordentligt i famnen. Så där gick de miste om våra slantar i alla fall.



Två timmar efter att vi kört var vi hemma igen. Bara att hoppa i myskläderna och gosa ner sig i soffan tillsammans med sessorna då.

Kommentera inlägget här :