Årets älgjakt har startat

I år har vi för första gången alla 4 barn med upp till älgjakten i dalarna. Vi hade 3 med och mormor och morfar hade den sista med upp. Vi kom fram igår eftermiddag. Och fy bubblan vad gött det var att se storsessan igen. Hon har ju varit hos sin pappa sedan slutet av juli, först på sommarlov och nu bor hon ju där medans hon går på gymnasiet. Jag har alltså inte sett henne på två och en halv månad. Och idag på första jaktdagen fick jag med mig henne på passet. Mysigt!!!

Lite otur med vädret idag - det har både blåst och regnat och kommit snöblandat regn. Men en bra brasa gjorde dagen mysig ändå. Ingen älg men perfekt ändå. 

Lillsessan och lillprinsen har varit med mormor och morfar till djupis idag. Och trots rena stormvädret så kom de hem med en del kantareller. Ah, guld från skogen!!!!Lite bad i badstun innan middagen som fick avslutas med köttbullegrillning i skogen. Kan man önska sig mer?


Världens Kanske minsta bastu. Men åh så mysig!!!

Möra i både kropp och själ ligger vi nu klara för en god natts sömn. Det blir intressant att se vad morgondagen bjuder på.....

Kommentera inlägget här :