En skön söndag

Lillsessan började dagen med att spela ett parti "UNO" med en osynlig gubbe. Han var både orättvis och fuskade ;-)


Annars har vi hunnit med an massa småsaker idag som länge stått på listan över "att-göra". Till exempel så är det ström till bägge lamporna över matrumsbordet nu. Så nu lagom till hösten så kan vi åter få ljus över bordet.
En krok i taket har lillsessan fått. Storsessan har fått lampa bredvid sängen. Ja, lite pinsamt är det när sådana enkla saker tar sådan tid men så är det kanske lite hos alla?

Storsessan har ju pluggat stenhårt hela veckan och inte haft någon som helst energi till något annat. Hon har själv bett om att inte behöva tala med någon i telefon hela veckan - det var så fullt med läxor i huvudet, sa hon. Men idag. Ville hon både ringa sin pappa och skriva brev till gamla klassen i Sverige.


Då vi allihopa känner av höstens första förkylning har vi bara varit hemma under dagen. Och sessorna har passat på att städa sina rum. De har varit sååå duktiga. Rent och snyggt är det.

Barnen har lekt "Talang". Sjungit och dansat. Underbart att se dem leka tillsammans. Var och en på sitt sätt... ;-)






En härlig vecka kan vi lägga till handligarna. Hoppas bara att alla förkylningar försvinner snabbt. Ser fram emot veckan som kommer...:-)

God natt allesammans!!!!

Kommentera inlägget här :