Bio och klassfest

Det är lite hektiskt ibland. Logistik och planering och verkligheten är ett någon gång ett trassligt och lite knepigt pussel.

Ikväll har lillsessan varit i biografen med nästan alla tjejerna i klassen. Filmen över alla filmer - one direction This is us!
Hon lade redan imorse fram kläderna hon skulle ha på sig till bion och hon var fnittrig och full av förväntan när jag släppte av henne vid biografen.

Strax innan hade vi satt av storsessan vid en klasskompis. Hela klassen var inviterade till klassfest. Vilken kanonmöjlighet fôr henne att skakas ihop med resten av klassen. :-) De hade fått hamburgare, spelat brännboll, ätit tårta och bara haft det skoj. Det är en helt annan tjej vi har nu efter att hon bytt skola och klass. Så glad och avslappnad och ôppen på ett helt annat sätt. Och mognat har hon också. Både tiden och den ökade självkänslan har nog gjort sitt i det hänseendet. Härligt är det i alla fall...

Nu när hela min familj gått i säng kan jag bara konstatera att allt går bara man planerar lite. Och när man ger lite extra till barnen kan man med gott samvete göra något egoistiskt efteråt. Så imorgon ska jag var lite ego och gôra något med T - utan barn.  Mer om det imorgon. God natt!
 
 
 
 
 
God natt!!!
 

Kommentera inlägget här :