St Hans Och ny cykel till lillsessan

Efter nästan elva jordsnurr fick igår lillsessan sin allra första nya cykel. Det är inte alltid lyx att vara en syskongrupp på fyra - då blir det ofta smarta inköp som ofta är detsamma som begagnat. Lika mycket som jag älskar att sälja våra begagnade saker - lika mycket köper jag använda funktionsdugliga grejer. Till, ibland, barnens högljudda protester. 
Men som sagt igår fick hon en helt ny cykel i kartong. Hon Och T kom hem med den Och gick direkt igång med att skruva Och fixa. Och det dröjde inte länge innan hon kom ut på sin jungfrutur. 

Mycket nöjd Och glad!

Lillebror hade feber igår Och fortfarande var han varm i morse. Så han Och jag har haft en hemmadag. LEGO , film, djurkrig, toabesök Och nagelklippning. Massor av toabesök. Han klarar sig så fint utan blöja nu Och har inte haft ett enda misstag på hela dagen. 
Minns ni hans krossade tå? Idag med lite hjälp lossnade nageln. Så nu håller vi tummarna för att det är en frisk ny nagel som kommet upp Och inte en för all framtid defirmerad. 
Det är St Hans idag. Vi tände bonfire Och grillade spett, marshmallows och pinnbröd. Och för att följa traditionen så kom det lite regn också. Precis som det alltid gör till midsommar ;-)

Solglasögon skyddar ju även mot rökt ;-)


Varsågod mamma! Ta en marschmallow till!

Kommentera inlägget här :