Hur som helst så fick vi något så exotiskt som grillad Blue Marlin och grillade Tigerräkor med tomat- och spassissallad. Massa spännande smaker. Blue Marlin överaskade då det inte alls var som vanlig fisk utan mer som en ljus kotlett. Gott och spännande!
Lite för mycket vin för mig och ett par för många glas rom för T för att kunna köra bil försvarligt gjorde att vi sov kvar, vi hade faktiskt varit lite taktiska och tagit med tandborste och linsvätska i handväskan ;-)
Ungarna hade haft mysig fredagskväll med farmor och farfar så det hade inte gått någon nöd på någon...
Lördagens middag stod storsessan för. Köttfärslimpa, med riven morot, riven lök och creme fraishe, och färskpotatis. Serverades med inlagd gurka och lingonsylt. Det var bara så gott! Lyckat!
Min inlagda gurka smakade precis som mormors - nostalgiskt gott alltså. Tänker alltid mycket på min gamla mormor som sitter där uppe någonstans och tittar ner när jag lagar och lyckas med mina klassiska gammeldagsa maträtter. Min inspirationskälla den där mormor...